EL SEÑOR LARSEN EN EL FONDO DEL MAR

EL SEÑOR LARSEN EN EL FONDO DEL MAR

     Taller de creació mitjançant collage

     de monstres marins

           D'Aitana carrasco

 

Taller de creació mitjançant collage

 de monstres marins

D'Aitana carrasco

 

Taller de creació mitjançant collage de monstres marins

D'Aitana carrasco


Taller a partir del llibre: "La tienda de Animalhombres del Señor Larsen", de Daniel Monedero i Aitana Carrasco, editorial CIDCLI 2010.

 


Sabeu què és un Animalhome? I un Animajeto?
Sabeu qui és el Senyor Larsen? Ho heu vist alguna vegada? Series capaç d'imaginar-t'ho?
En aquest taller d'il·lustració, imaginarem quina classe de monstres trobaria el senyor Larsen, si li regalàrem un submarí. Crearem criatures marines mitjançant la tècnica del collage i traslladarem les nostres creacions a les vidrieres de la BED.

AITANA CARRASCO

AITANA CARRASCO

Aitana Carrasco Inglés és autora de LIJ.
Compta amb més de 30 llibres publicats per diverses editorials (Fce, Kalandraka, Tàndem, Oceà, Bromera, Logos Edizioni, Plume de Carotte i A Bon Pas, entre altres), i ha col·laborat amb diferents revistes (Glamur, Badall, Educació i Biblioteca, Vanity Fair). El seu treball ha sigut reconegut en diverses ocasions (A la Orillla del Vent, Llibreter, White Ravens, Els Favorits de IBBY i Els Millors del Banc del Llibre de Veneçuela) i la seua obra ha sigut exposada a Espanya, Mèxic, Itàlia, Eslovàquia, Iran, Unió dels Emirats Àrabs, el Japó, França, l'Argentina i Corea del Sud.
Compagina el seu treball com a il·lustradora amb la docència tant per a xiquets com per a adults, impartint cursos, trobades, conferències i tallers.

Contacte i localització

info@bibliotecàriesalvatges.com

Contacte i localització

info@bibliotecariesalvatges.com

[cn-social-icon selected_icons="1,2,3"]

Web construïda per Bagtoback