Néstor Mir

Bibliotecari, músic, dramaturg i dinamitzador cultural. Treballa des de el 2009 a la Biblioteca Pública de l'Estat de València on ha posat en marxa la remodelació conceptual de la sala infantil-juvenil i de les activitats culturals de la biblioteca. Actualment treballa amb diversos grups de persones en projectes per la redefinició del concepte, el significat i les funcions de la biblioteca pública del segle XXI i del servei públic nascut arran de la demanda de la societat civil.

María Díaz Tébar

Gestora d’informació i bibliotecària sense fronteres. Especialitzada en alfabetització informacional i digital. Diplomada en Biblioteconomia,
Arxivística i Documentació i Màster en
Gestió de la Informació.
Combina el disseny i realització de tallers sobre alfabetitzacions múltiples amb la tasca de coordinadora de biblioteques escolars, gestió de projectes webs i plataformes digitals. És membre fundador de l’Equip351, col·lectiu interdisciplinar des d’on impulsa projectes culturals.

María Díaz Tébar

Gestora d’informació i bibliotecària sense fronteres. Especialitzada en alfabetització informacional i digital. Diplomada en Biblioteconomia, Arxivística i Documentació i Màster en
Gestió de la Informació.
Combina el disseny i realització de tallers sobre alfabetitzacions múltiples amb la tasca de coordinadora de biblioteques escolars, gestió de projectes webs i plataformes digitals. És membre fundador de l’Equip351, col·lectiu interdisciplinar des d’on impulsa projectes culturals.

María Díaz Tébar

Gestora d’informació i bibliotecària sense fronteres. Especialitzada en alfabetització informacional i digital. Diplomada en Biblioteconomia, Arxivística i Documentació per la Universitat de València i Màster en
Gestió de la Informació per la Universitat Politècnica de València.
Apassionada per les noves alfabetitzacions (informacional, digital i mediàtica) en l’educació i per la cultura digital, combina el disseny i
realització de tallers sobre alfabetitzacions múltiples amb la tasca de coordinadora de biblioteques escolars, gestió de projectes webs i plataformes digitals. És membre fundador de l’Equip351, col·lectiu interdisciplinar des d’on impulsa projectes culturals.

Javier Molinero

Arquitecte fundador de l'equip mixuro a València en 2004. Desenvolupa diferents projectes, més enllà de la disciplina arquitectònica, enfocats tots ells en la cerca d'eines que possibiliten a les persones decidir sobre els espais que habitaràn, des de l'habitatge fins a la ciutat i el paisatge. Enfoca el seu treball cap a la participació activa dels ciutadans en les decisions urbanes. Dins d'aquesta línia de treball s'inclouen accions estratègiques, intervencions urbanes des del disseny participatiu i mediambiental així com la realització de tallers formatius per a totes les edats.

David Azorín

Diplomat en Biblioteconomia i Documentació, Llicenciat en Documentació i Màster en Gestió de la informació. Bibliotecari escolar (empedreït) desde 2008, és creador d’espais de cultura a centres d’educació. Va treballar al món del Marqueting online i on va aprendre a comunicar idees a través de les noves tecnologies, en especial les xarxes socials. Al seu temps d’esbarjo, realitza formació per docents, estudiants i empreses.

Ana Álvarez Roca

Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de València, especialista en Fotografia i Màster en Gestió de la Informació per la Universitat Politècnica de València. Des de l'any 2009 treballa en la gestió de la informació i en els processos de transformació digital de l'arxiu de l'Hospital 9 d'Octubre. Actualment compagina la seua activitat laboral amb la docència de cursos orientats a l'alfabetització digital, el coneixement obert i el disseny de sistemes centrats en l'usuari.

Ana Álvarez Roca

Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de València, especialitzada en Fotografia i Màster en Gestió de la Informació per la Universitat Politècnica de València. Des de l'any 2009 treballa en la gestió de la informació i en els processos de transformació digital de l'arxiu de l'Hospital 9 d'Octubre. Actualment compagina la seua activitat laboral amb la docència de cursos orientats a l'alfabetització digital, el coneixement obert i el disseny de sistemes centrats en l'usuari.

Contacte i localització

info@bibliotecàriesalvatges.com

Contacte i localització

info@bibliotecariesalvatges.com

[cn-social-icon selected_icons="1,2,3"]

Web construïda per Bagtoback